Mote for ryttere

Mote for ryttere

Krager med høy hals er ofte populært blant ryttere. Spesielt for søndagsturer med hesten er denne stilen populær og da gjerne under litt kaldere årstider som på høsten. Kombiner dette med komfortable, vide bukser og et par solide ridestøvler og du vil ha en stil som elegant vil kunne fortelle omverdenen at riding er noe som også kan vises gjennom klær.

På konkurranser ser du oftere dypere krager, mer rysjer og smarte designede krager som konverterer fra en høyhalset til en skarp, åpen nakke-skjorte. For uformelle rideklær, vil du begynne å se flere crossover necklines, V-hals og enda noen uber-søte detaljer som mini buer.

Farvel til matchy-matchy

Farvel, klebrig rosa sadeltøy, matchende wraps og plasttastler. Hei, nøye koordinert fargeskjema med to eller flere farger. Lag et fargeskjema med en dempet basefarge og dristige alternativer for trimmer og tilbehør. Mens hvitt alltid vil være en konstant, vil de mer eventyrlystne rytterne utvikle individuelle fargevalg for å gjenspeile hestens personlighet. Basisfarger å vurdere er dype grønntoner, rike bruntoner og dype trekulltoner. Disse vil fungere fabelaktig med tilbehør av dristige gultoner, lyse blåtoner og bærfarger.

Stilige teksturer

Mens bling og glitrende detaljer er her for å bli (fordi hvem elsker ikke litt glitter?) Vil du begynne å se fremveksten av mer spennende funksjoner med interessante teksturer. Semsket skinn er din venn – og ikke bare for klebrige rumper. Semsket skinn vil bli sett på tilbehør og bli mer fremtredende på støvler.

Stykker av mykt skinn vil bli sett på jakker. Åpne jakker vil inneholde mer vaffel-vev og intrikate skinnende stoffer.

For eksotisk inspirasjon: Tenk (falsk) krokodille-, struts- og slangeskinnsdetaljer.

Tilbehør

Daglig bruk vil omfatte:

Skjerf – Elegante, stilfulle og enkle skjerf – tenk alt du kan se i en Ralph Lauren-annonse.

Belter – Disse vil være mer betydelige enn de små, blingy stilene vi så gjennom 2016. Beltedetaljer vil inkludere eksotiske (falske) hudpaneler og subtile broderier. For å utfylle jordetoner som vil bli populære i 2017, blir spenner og metallfinisher varmere i toner som rosegull, bronse og kobber.

Konkurransetilbehør

Den mye overforbrukte fargekombinasjonen av marineblå, rød og hvit vil begynne å dø ut. Show ring tilbehør som brosjer og nelliker vil være mer uttrykksfulle. Forvent å se en bredde av farger og teksturer.

Rever, flere rever! Revehodeknapper vil bli mer populært og revemotivene vil bli sett på pins. Selv den røde brune brunfargen vil bli populær i år!