Jobbe med hester i utlandet

Jobbe med hester i utlandet

Å jobbe i en stall utenlands er en fin måte å fremme din karriere på, og tilfredsstille din reiselyst samtidig. Hvis du er erfaren i hestestell eller ridning, er det mange internasjonale muligheter til å jobbe på en rekke steder, fra små private gårder til store treningsfasiliteter.

Hvorfor jobbe med hester i utlandet?

Arbeid med hester innebærer lange timer og hardt fysisk arbeid. Du vil sannsynligvis våkne med solen og falle i sengen utmattet hver kveld, og du kan bare få en dag fri i uken. Mens mange av disse jobbene gir bolig, kan de ikke betale godt. Å bo og jobbe i landlige omgivelser kan gi en utfordring når det gjelder å lage korte utflukter på fridagene dine, og du kan føle deg isolert gjennom hele oppholdet. Så hvorfor ville du noen gang ønske å forfølge en slik jobb?

For de av oss som elsker hester og reiser – og som sliter med å velge mellom dem – er arbeid i utlandet med hester en unik mulighet til å blande lidenskaper og tilby friske perspektiver på livet i utlandet og på hestens verden.

Hvordan og hva du lærer, kan også skille seg fra det du vil møte hjemme. Du kan komme til å ri utenfor banen (bokstavelig talt), ofte på en ukjent hestesort, kanskje i en unik stil, mens du lærer å innlemme forskjellige måter å trene hesten på. Du kan til og med lære et nytt språk. Landlig liv kan være isolerende til tider, men det kan også avsløre en side av et lands kultur som mange reisende og urbane backpackere savner. Og mens det er utfordringer, er det den typen livsstil som er vanedannende.

En typisk dag på jobben

Du kan bli ansvarlig for oppgaver som å spa ut boder, matlaging og distribusjon, rengjøring og påfylling av vannbeholdere, stell og bading, rengjøringsklips, bandasjere ben og administrering av grunnleggende førstehjelp til kutt og skraper. Har du rideferdigheter kan du varme opp eller kjøle ned en hest for sin rytter.

Du vil også kunne holde hester for behandling av veterinær, bistå med forberedelser for å sende hester til show eller løp, og drive ulike deler av gården.

De fleste blir veiledet av en gårdsbestyrer eller trener. Du forventes å rapportere tilbake til de i ledelsen når du merker skader, endringer i atferd eller potensielle farer.

Du må være forberedt på å arbeide utendørs i ekstreme temperaturer og varierende værforhold. De fleste jobber 6 dager i uken, hva som helst fra 40 til 60 timer per uke. Arbeidstidene inkluderer ofte kvelder, helger og helligdager. Reise er ofte nødvendig for deg som jobber med konkurransehester i racing og show bransjer.

Ting å tenke på før du drar

Finn ut hvor du skal bo, vil du dele innkvartering og i så fall med hvor mange, hvis / hvor mye du vil bli betalt, hva dine plikter vil være, forventede timer og om det vil være en bil tilgjengelig Videre må du undersøke om det vil være en telefon eller internett tilgjengelig, vil du komme til å ri, vil du få leksjoner, hvordan er været (slik at du vet hva du skal pakke), skal du jobbe i jeans eller har alle på deg 250 dollars ridebukser hele dagen, er paddock støvler og half-chaps akseptable og sist men ikke minst: Trenger du å skaffe deg arbeidsvisum?