Mine rytterforbilder

Mine rytterforbilder

Georgina Bloomberg

Georgina Bloomberg er en profesjonell grand prix sprangrytter, forfatter og filantrop. Hun er også styremedlem i Equestrian Aid Foundation. Georgina begynte å drive ponnier ved 4 års-alderen og begynte å konkurrere i seksårsalderen. Hun vant “Best Child Rider-utmerkelser på alle store hesteshow på østkysten.” Da hun ble 18 år, var hun en av de beste junior rytterne i nasjonen. Nå har hun vunnet over 50 Grand Prix-titler og konkurrert i 10 Nation Cup-lag for USA. I 2008 var hun laglistet for det amerikanske olympiske rytterlaget.

Reed Kessler

Reed Kessler begynte å ri da hun var seks måneder gammel, da begge foreldrene hennes var ryttere, så de satte henne i en kurv på sin første ponni. Reeds helter er de amerikanske rytterne, Beezie Madden, McLain Ward og Laura Kraut.

Reed Kesslers sensasjonelle gjennombrudd i de internasjonale sprangridningrekkene har enda ikke blitt matchet; I 2012 i en alder av 17, sprang hun til berømmelse da hun vant offisielle utvalgstester for United States Equestrian Team, vant USAs National Open Jumper Championship og fortsatte å representere USA ved det årets OL i London. Hun ble den yngste sprangridningskonkurrenten som noen gang har konkurrert i OL, og hun ble deretter æret med 2013 FEI Rising Star Award.

Ellen Whitaker

Whitaker ble født inn i Whitaker sprang dynastiet – Datter av Steven, bror til Robert, niesen til John og Michael og fetter William – så hun var skjebnebestemt til å følge i familiens fotspor.

Hun ble født 5. mars 1986 og viste tidlige tegn på Whitaker talent og ambisjoner. Hun konkurrerte i sitt første show bare fem år gammel, og kvalifisere seg for Horse Of The Year Show da hun var åtte år.

Hun var en av de yngste rytterne til å representere Storbritannia da hun konkurrerte i EM i Tyskland i 2007. Hun trosset hennes kritikere da hun hoppet «triple clear» og sikret gull for Storbritannia. Denne seieren sikret en britisk tilstedeværelse på Bejing-OL i 2008, selv om Ellen glipp av en plass på laget på grunn av hennes topphest på den tiden, Holstein hingst Locarno 62, gikk halt.

Ellen er vinneren av en rekke prestisjefylte sprangridning eventer, inkludert 2007 og 2010 Hickstead Speed Derby og 2009 Hoy Puissance. Som en attraktiv blondine, brakte Ellen et snev av glamour til sporten – og ble forlovet med Hollywood-skuespilleren Henry Cavill for en tid – men de siste årene har hun tatt et skritt tilbake fra rampelyset mens hun produserer hennes neste up- and-coming equine Stars.

Charlotte Dujardin

Charlotte har vunnet flere OL-gull som britisk rytter. Under OL 2012 i London, ble hun olympisk mester i hestesport to ganger. Sammen med hesten Valegro vant hun den individuelle konkurransen i dressur, og hun vant også lagkonkurransen i dressur sammen med det britiske laget. Sammen med henne var Laura Bechtolsheimer med hesten Minstral Hojris og Carl Hester med hesten Uthopia. Hun tok også gull under Sommer-OL i 2016. Siste nytt kom fra Dujardin da hun på nyttårsaften i 2016 ble forfremmet til kommandør av Order of the British Empire.